Omschrijving

Prominent op de hoek van ‘Het Kasteel’ staat dit complete appartement met maar liefst 3 slaapkamers. U vindt het op de begane grond van de ‘Kasteeltoren’. Deze toren is omgeven door gracht, tuin en veel parkeergelegenheid. Op dit plekje woont u vorstelijk, strategisch dicht bij winkels en uitvalswegen, én midden tussen het gezinsleven.

Via een goed verzorgde gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van dit appartement. Zo komt u binnen in het portaal van de woning dat doorloopt als centrale hal en waar alle vertrekken op uitkomen. Aan uw rechter hand vindt u de toiletruimte; netjes afgewerkt en in lichte kleuren. Eén deur verder komt uit in de berging c.q. wasruimte, waar de meterkast en de cv-combiketel zijn geïnstalleerd en waar de wasmachine-aansluiting is.

Op uw weg terug naar de hal passeert u drie slaapkamers. Daarvan zijn er twee ruim en is er één bescheiden van formaat. De badkamer ligt efficiënt tussen de twee grootste slaapkamers. Deze badkamer is compleet ingericht, met een ligbad, een aparte douchecabine en twee wastafels.

Nu loopt u zo door naar de royale woonruimte die samen met de eetkamer/keuken een grote ruimte vormt. De verzorgde keuken is voorzien van alle gemakken van nu, zoals een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. De hele ruimte is warm en licht. Met grote raampartijen op het zuid/zuidwesten geniet u optimaal van het zonlicht buiten.

Buiten
In de keuken alias eethoek is de deur naar het grote balkon dat alle ruimte biedt voor buiten zijn en buiten tafelen. Hier zit u beschut tegen fel zonlicht, wind en regen; een heerlijke extra leefplek.

Buurt
Binnen de wijk ‘Het Woudhuis’ vindt u ‘Het Kasteel’, een thematisch opgezette wijk waar veel gezinnen wonen. U ziet er rechte lanen, grachten en kantelen. Dat maakt dit buurtje zo sfeervol. Leuk te weten dat dit de meest milieubewuste wijk is van Apeldoorn. Het ligt centraal bij het NS-station, de ring, de A1 en de A50. Winkels zijn nooit ver weg en wilt u naar het (uitgaans)centrum van Apeldoorn? Dan bent u daar in ongeveer een kwartier fietsen.

Wetenswaardigheden
– U heeft een vaste parkeerplaats in eigendom. Deze grenst aan uw eigen berging in de ‘kasteelmuur’ op het buitenterrein.
– Ook voor uw bezoek is op het terrein voldoende parkeergelegenheid.
– ‘De Kasteeltoren’ heeft een gezonde en actieve VVE (in eigen beheer).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.