Omschrijving

Nieuw in de verkoop bij VastgoedPartner (Let op: Momenteel is er nog 1 woning beschikbaar)

Royaal wonen op een centrale locatie in Apeldoorn? Dat kan in het kleinschalige project Holthuis. Op een prachtige locatie in de bestaande buurt Holthuizen worden 2 ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.

De volledig geïsoleerde nieuwbouwwoningen beschikken over maar liefst ca. 141 m2 en 3 slaapkamers met de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te creëren. De twee-onder-één-kapwoningen worden gebouwd op twee ruime en diepe kavels ter grootte van 455 m2 en 488 m2 en zijn bovendien gelegen op het zuidoosten.
De straat Holthuis herkent zich door haar karakteristieke bebouwing en haar rustige wegligging die ervoor zorgt dat het een kindvriendelijke en veilige omgeving betreft. Daarnaast staat de straat bekend om haar vele boompartijen en beplantingen en zijn uitvalswegen binnen 5 minuten bereikbaar.

Indeling: entree/hal, toiletruimte, woonkamer met openslaande deuren aan de achterzijde
Eerste verdieping: overloop, badkamer v.v. sanitair, wandtegelwerk en vloertegelwerk en 3 slaapkamers v.v. grote raampartijen.
Via de trapopgang naar de tweede verdieping bevindt zich een open ruimte die geschikt is om een extra slaapkamer te realiseren of ideaal te gebruiken is als bergruimte.

Optioneel
• Garage v.v. elektrisch bedienbare garagedeur
• Dubbele openslaande tuindeur aan de achterzijde van de woning.
• Uitbouw aan de achterzijde van de woning
• Ingebouwde keuken
• Vloerafwerking
• Binnen schilderwerk

Heeft u interesse gekregen in één van deze twee-onder-één-kapwoningen? Mail ons voor meer informatie.
Heeft u directe vragen over dit project? Dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze collega Dennis Maijer. Onze collega is bereikbaar op het mobiele telefoonnummer: 06 – 83 21 57 47.