Omschrijving

Rust, comfort en lekker de ruimte, dat is wat u vindt in deze jaren zeventig middenwoning. Het staat net buiten het centrum van Apeldoorn en daarmee woont u toch ook weer dicht bij alle vertier!

De woning
U stapt deze woning binnen in een lichte entree, waar genoeg ruimte is voor een garderobe en waar de meterkast en het toilet te vinden zijn. Ook is hier de trap naar de bovenverdieping. De laminaatvloer waarop u staat, is over de hele begane grond doorgelegd en zo loopt u als vanzelf door naar de woonkamer.

Dit is een lichte, open ruimte. Dat komt niet alleen door de lichtinval aan de voor- en achterkant, maar ook door de wit geschilderde spachtelputz wanden. De woonkamer is ruim genoeg voor een zit- en een eethoek. De trapkast in de hoek zorgt ervoor dat uw spullen opgeborgen, maar ook grijpklaar staan. Dat is wel zo prettig. Ook vanuit de open keuken is de trapkast nooit verder dan een paar stappen bij u vandaan. Die keuken is – net als de rest van het huis – licht en modern afgewerkt en met een vaatwasser, kookplaat en koelkast heeft u een prettige werkplek met zicht op de straat.

Woont u hier straks? Dan is het waarschijnlijker dat u achterom binnenloopt, in de bijkeuken uw jas en schoenen uitdoet en via de oorspronkelijke achterdeur thuis komt in de woonkamer.

1e verdieping
Op de overloop boven komen drie kamers uit van verschillend formaat. Alle drie zijn ze volwaardige slaapkamers en twee ervan hebben het gemak van een vaste kast. Op de hele verdieping ligt hetzelfde moderne laminaat en zorgt isolatieglas voor comfort, zowel in de zomer als in de winter.

De badkamer heeft eenvoudigweg alles wat u nodig heeft: een douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting.

2e verdieping
Heeft u wensen voor een hobby- of speelruimte? Er zijn mogelijkheden te over voor deze open zolder met dakraam. Of misschien maakt u plannen voor een dakkapel en een vierde slaapkamer. Ook dat zou kunnen.

Buiten
De tuin bereikt u via de bijkeuken. Deze is ingericht met sierbestrating en is daarmee heel onderhoudsvriendelijk. De schuttingen rondom zorgen voor uw privacy. Ziet u zichzelf al zitten in de lentezon? U kunt in deze tuin overigens de hele dag wel ergens van de zon genieten. En zoekt u de schaduw, dan is die ook altijd te vinden, bijvoorbeeld onder de elektrische zonwering aan de achtergevel.

In de berging, aansluitend aan de bijkeuken, is ruimte voor uw fietsen. Via de tuinpoort kunt u er op uit gaan.

Buurt
Op het centrale parkeerterrein houdt u uw auto bij de hand terwijl u thuis geniet van een heerlijk rustige woonstraat, waar kinderen nog de ruimte hebben om te spelen. Dat is een groot voordeel van wonen in De Heeze, net ten zuidwesten van het centrum van Apeldoorn. U woont tegelijkertijd zo centraal dat alles dichtbij is: scholen, recreatie, sport, gezondheidszorg, maar ook het treinstation, het busstation én de oprit naar de snelweg (A1).

Stapt u op de fiets, dan bent u binnen vijf minuten in het winkelgebied en bij de uitgaansgelegenheden. Voor dagelijkse boodschappen verkiest u misschien de gezelligheid van de Adelaarslaan (1,5 km) of de Asselsestraat (1,5 km).

Bijzonderheden
• Isolatieglas op de hele bovenverdieping en in het dakraam
• CV (met onderhoudscontract) Remeha, bouwjaar 2013

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.