Omschrijving

Binnen de slotgracht van Het Kasteel maakt dit ruime hoekhuis zich op voor een nieuw tijdperk. Met een woonkeuken, modern sanitair, vier volwaardige slaapkamers en een fijne tuin met gezellige overkapping ziet u de toekomst zo voor u. Kom binnenkijken en voel de warmte van dit gezinshuis.

De woning
De hal herbergt de gebruikelijke praktische zaken; entree, meterkast, toilet – modern, met zwevend closet en fontein en trapopgang. Loopt u door, dan stapt u de woonkamer binnen. Hier kan het zonlicht volop binnenvallen, door de glazen pui, over de massief eikenhouten vloer. Om de hoek vindt u de moderne lichte keuken met genoeg ruimte voor huiselijke gezelligheid aan een grote eettafel. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle moderne gemakken. De trapkast, een paar stappen verwijderd, zorgt voor extra bergruimte.

1e verdieping
Bovenaan de trap, op de overloop, komen vier deuren uit. De eerste is die van de badkamer; modern en warm, met inloopdouche, zwevend toilet, dubbel wastafelmeubel en designradiator. Daarna volgen twee slaapkamers die uitkijken op de achtertuin. Aan de andere kant van de overloop is de deur naar een royale slaapkamer over de volle breedte van het huis.

2e verdieping
Op de tweede verdieping hangt de huiselijke sfeer die bij een zolder past. Het dak en de dakspanten hebben ruim genoeg hoogte, zodat u plezier kan hebben van een royale, sfeervolle slaapkamer aan de voorkant van het huis. Verder vindt u hier bergruimte en de aansluiting voor wasmachine en -droger en is hier de CV-combiketel geïnstalleerd. Wenst u een tweede zolderkamer? Deze is betrekkelijk eenvoudig te realiseren.

Buiten
Met een ligging op zuid/zuidoost kunt u optimaal genieten van de zon in uw tuin. En door de overkapping, direct aan de gevel van het huis kunt u dat genot extra uitbuiten. Een pad door het groen leidt u naar de berging die op de achtergrens staat. Ook is hier een poort naar een gemeenschappelijk fiets/voetpad.

Parkeerplaatsen pal voor de deur, dat is wel zo praktisch! Ook is het handig dat de schutting rondom het huis aan de voorkant voorzien is van een poort. Zo kunt u over het pad, langs uw huis, doorlopen naar de achtertuin.

Buurt
Hier woont u in een rustige woonstraat in de wijk Woudhuis, met scholen, winkels en groen dichtbij. Ook dichtbij is de ring van Apeldoorn en de A50. Deze leidt u niet alleen snel naar het noorden en zuiden, ook geeft deze u een goede verbinding met het oosten en het westen van het land. Kortom, u kunt alle kanten op.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.