Omschrijving

Ziet u ook de mogelijkheden van dit karakteristieke huis? Het staat in een authentieke Apeldoornse straat, centraal gelegen in de stad. Een pareltje voor de liefhebber, een kans voor degene die erin aan de slag wil.

Begane grond
Naar oud-Apeldoorns gebruik komt u via de achterdeur het huis binnen. In deze aanbouw valt het licht binnen via een lichtkoepel en vindt u de deur naar de badkamer waarin douche, wastafel en toilet efficiënt zijn ingedeeld in de ruimte. Vanuit deze hal komt u de keuken binnen, waar ook de toegang is tot een praktische kelder. De keuken heeft ruimte voor twee werkblokken tegenover elkaar, waardoor ruimte overblijft om als doorloop te gebruiken naar de leefruimte.

De leefruimte is groot genoeg voor een eet- en een zithoek, met elk een schouw met een gaskachel. Bent u aan de voorkant van het huis, dan heeft u zicht op de sfeervolle, verzorgde straat. Centraal in deze leefruimte staat de wenteltrap naar de bovenverdieping.

Verdieping
Bovengekomen staat u op een kleine overloop die leidt naar twee slaapkamers, direct onder de kap van het huis. Dat geeft de kamers de gezellige sfeer van een zolderkamer. De vertrekken hebben genoeg raamoppervlak voor prettig lichtinval en één van beide kamers heeft het gemak van een vaste wastafel. Boven deze kamers is een ruimte die nu nog gebruikt wordt als bergruimte, maar die ook kan worden ingezet voor meer hoogte in de kamers.

Buiten
De opgang naar het huis is een pad aangrenzend aan de oprit van de buren. Achter het huis ligt een ruime tuin. Daarvan wordt een flink deel bezet door een grote garage. Wellicht maakt u daarom in de toekomst hele andere plannen voor de tuin. Mogelijkheden zijn er genoeg.

Buurt
Karakteristieke huizen van oud-Apeldoornse architectuur staan overal in de mooie klinkerstraten van dit wijkje tussen de Sprengenweg en de Asselsestraat. Op dit plekje geniet u van een rustige, gezellige woonwijk, terwijl de speciaalzaken op loopafstand zijn. Maar een klein stukje verderop is het uitgaans- en winkelcentrum van Apeldoorn. Logisch dat deze buurt zo geliefd is!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.