Omschrijving

Een jaren zeventig woning, van beneden tot boven licht afgewerkt, mét oorspronkelijke elementen. Wilt u die behouden? Of maakt u zo uw eigen(tijdse) plannen voor dit huis? Het is maar wat u wilt in deze fijne tussenwoning in de diverse wijk Orden.

Aan een ruimtelijke klinkerweg, met groenstrook en voetpad, staat deze goed verzorgde middenwoning in een woningenblok van vijf. Achter de voordeur wacht de hal, met toiletruimte in originele staat, ruimte voor uw garderobe en de trapopgang naar de verdieping. Naast deze opgang is de deur naar de leefruimte.

In de leefruimte markeren de haard en de schouw het woongedeelte. Dat, samen met de ligging aan de keuken maakt van de achterkamer automatisch de eetruimte. De keuken die er naast ligt, heeft een open karakter, maar is gedeeltelijk afgeschermd door een wand. De keuken heeft vier elektrische kookpitten, een oven en een kleine vaatwasser. Heeft u behoefte aan extra kastruimte, dan vindt u deze volop in de vaste kast in de woonkamer, onder de trap.

1e verdieping
De efficiënte overloop zorgt voor optimale ruimte op de bovenverdieping. Hier komen de deuren uit van drie volwaardige slaapkamers, alle drie met een goede lichtinval door grote ramen. De vierde deur op de overloop leidt naar een ruime badkamer, passend bij het overige sanitair in huis en ingericht met een vaste wastafel, ligbad, aparte douche, een toilet en radiator. Ook is hier de wasmachineaansluiting.

2e verdieping
Bovengekomen op de zolder, arriveert u eerst op de voorzolder, waar een dakraam zorgt voor daglicht. De zolder is verder ingedeeld met een kleine ruimte die dienst kan doen als bijvoorbeeld berging. Hier is ook de Cv-ketel geïnstalleerd. Daarnaast is op deze verdieping een royale slaapkamer, waar een dakraam licht binnenlaat en waar de luxe is van een vaste wastafel.

Buiten
De tuin is bestraat met klinkers en biedt ook beschutting door groen. Op de achtergrens staat een stenen berging, voorzien van gaskachel en elektra en daarmee kan deze ruimte meer zijn dan alleen een berging. Achterin de tuin is een poort naar een achterpad, waardoor u ook achterom kan thuiskomen.

Buurt
Wonen in een rustige straat, op steenworp afstand van winkels en gezondheidscentrum, op kleine fietsafstand van sportaccommodaties en scholen en op tien minuten fietsen van het stadscentrum, dat draagt zeker bij aan uw woonplezier! En wilt u de stad uit? Dan bent u vrijwel direct op de ringweg, op weg naar de A1.

Wetenswaardigheden
• Door het hele huis ligt laminaat in een lichte houttint
• Deze woning is gedeeltelijk voorzien van isolatieglas
• Wanden zijn gedeeltelijk afgewerkt in spachtelputz
• Aan de achterkant op de begane grond zijn rolluiken geïnstalleerd
• Aan de voorkant op de begane grond houdt zonwering desgewenst de warmte buiten

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.