Omschrijving

Zo comfortabel, duurzaam en luxe afgewerkt komt u een huis zelden tegen. Het enige wat u te doen staat, is uw spullen pakken en verhuizen. Welkom in deze twee-onder-een-kapwoning met garage, oprit, voor- en achtertuin in een ruimtelijk opgezette, jonge woonwijk.

Binnengekomen in de hal krijgt u een indruk die representatief is voor het hele huis: het is er ruim, netjes afgewerkt in lichte kleuren, aangevuld met warme, natuurlijke materialen/kleuren. In deze hal vindt u de trap naar de verdieping, de meterkast, de garderobe en het modern ingerichte toilet. Ook is hier de deur naar de leefruimte van het huis.

Rechts van u is de keuken; modern en luxe ingericht met kastenwand en kookeiland. Koken is hier gewoon een plezier en wordt nog aangenamer door mooi weggewerkte spotjes, een afzuigkap, stoomoven, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en vriezer. Het totaal is gewoon een plaatje. Door de twee grote raampartijen is dit ook nog eens een fijne, lichte (werk)ruimte. Om de hoek, een paar stappen hiervandaan is een praktische vaste kast.

In open verbinding met de keuken is in deze leefruimte alle gelegenheid voor gezelligheid aan een flinke eettafel, overlopend in een uitgesproken riante zithoek met openslaande deuren naar de achtertuin. In haar volle lengte is de hele leefruimte meer dan 13 meter lang en in die hele lengte voorzien van een warme houten vloer, voorzien van vloerverwarming.

1ste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is dusdanig ingedeeld dat er een centrale plek is ontstaan voor een separaat toilet. Dat is wel zo prettig. Op deze verdieping vindt u verder de badkamer met wastafelmeubel, dubbele waskommen, vloerverwarming en inloop(regen)douche, een grote slaapkamer met geweldige inloopkast en een tweede grote slaapkamer.

2e verdieping
Op zolder wacht u een multifunctionele ruimte. Op de overloop zorgen twee dakramen voor daglicht, terwijl ze op warme dagen met één druk op de knop de hele ruimte kunnen verduisteren. Hier is ook de wasmachineaansluiting voorbereid. Bovendien is op deze verdieping een flinke zolderkamer, voorzien van grote dakramen. Ook deze zolderverdieping is van boven tot onder netjes afgewerkt.

Buiten
Op mooie dagen laten de openslaande deuren in de woonkamer buiten binnen. Ook heeft u hiermee de vrije loop naar de tuin. Met ligging op het zuiden vangt u hier elk straaltje zon. Onlangs is de tuin nog aangelegd door vakkundige mensen, zodat u er optimaal van kan genieten.
Aan de voorkant van het huis heeft u vrij uitzicht over de Vellertheuvel. Samen met de voortuin (ook pas nog opnieuw aangelegd) en de oprit geeft dit u een gevoel van vrijheid en mogelijkheden. Met parkeerplaatsen aan de openbare weg zal parkeren voor uw bezoek geen probleem zijn. En welke plannen heeft u voor de garage?

Buurt
Aan de rand van de Apeldoornse wijk Zuidbroek heeft u plezier van de ruime, groene opzet. Het is een jonge wijk met goede voorzieningen. Vanuit deze plek zal ook Zevenhuizen uw thuis zijn. Deze wijk is na meer dan vijftig jaar wel ‘volwassen’ te noemen en heeft daarmee heel wat te bieden. Zo heeft u vanuit deze plek alles in de buurt: winkels, scholen, recreatie- en sportvoorzieningen, noem het maar op. Het winkel- en uitgaanscentrum van Apeldoorn is ongeveer een kwartier fietsen hier vandaan. Wilt u verder weg? Dan helpen de ringweg, de A50 en de A1 u vlot in de juiste richting.

Wetenswaardigheden
• Maar liefst 23 zonnepanelen leveren uw eigen energie
• Het comfort in verschillende vertrekken wordt aangevuld met airconditioning (woonkamer, slaapkamer, zolder)
• De stadsverwarming in dit huis is niet alleen duurzaam, ook heel aangenaam
• Horren over de hele eerste verdieping laten verfrissing binnen en houden insecten buiten
• De slaapkamer met inloopkast kan eenvoudig worden opgesplitst tot twee slaapkamers

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.