Omschrijving

EEN UNIEKE KANS IN EEN KINDVRIENDELIJKE WIJK

Ontdek de balans tussen comfort en potentieel in deze hoekwoning, ideaal voor jonge gezinnen en starters. Met een eigen oprit en gelegen in een veilige, kindvriendelijke omgeving, biedt dit huis veel mogelijkheden. De ruimtelijke indeling en de drie slaapkamers vormen een goede basis voor al jouw woonwensen. Dit is jouw kans om een thuis te creëren dat meegroeit met jouw wensen.

UITGELICHTE KENMERKEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

Ruimtelijke Hoekwoning: Profiteer van de extra ruimte en het licht dat een hoekwoning met zich meebrengt.
Veilige, Kindvriendelijke Buurt: Een plek waar kinderen onbezorgd kunnen opgroeien in een harmonieuze omgeving.
Eigen Oprit: De luxe van een gegarandeerde parkeerplaats direct bij je woning.
Drie Slaapkamers met Potentieel: Creëer een thuis dat zich aanpast aan jouw levensfase en stijl.
Tuin met Noordoostelijke Ligging: Geniet van de ochtendzon en de mogelijkheid om de tuin naar eigen smaak in te richten.

EEN THUIS MET EEN TOEKOMST

De lichte woonkamer nodigt uit tot samenzijn en ontspanning, terwijl de open keuken ruimt biedt, waar gezelligheid samenkomt. De drie slaapkamers boven bieden ruimte voor persoonlijke invulling: van kinderkamers tot een thuiskantoor of een master bedroom.

De tuin, met de ligging op het noordoosten, biedt een privé-terrein voor ontspanning en familieactiviteiten. 

EEN EIGEN OPRIT: HET ULTIEME GEMAK

De eigen oprit is biedt zowel gemak als veiligheid. Het is de garantie dat je altijd een plek hebt voor je auto, direct bij je woning.

DE HOOGTEPUNTEN UITGELICHT

Deze woning onderscheidt zich door zijn ruimtelijke hoekligging en de kindvriendelijke buurt waarin het staat. De eigen oprit verhoogt het wooncomfort. Binnen bieden de drie slaapkamers volop mogelijkheden.De tuin op het noordoosten is een verlengstuk van het huis waar je de dag begint met een frisse start.