Omschrijving

De plek, de straatjes en de architectuur geven wonen in ‘het witte dorp’ een heel eigen sfeer. Te midden van deze rust, dit groen en volop speelruimte staat deze mooie, complete tussenwoning met diepe tuin op het zuiden.

De woning
In de entree vindt u de toegang tot het moderne toilet (2012), met zwevend closet en fonteintje. De plavuizen vloeren in de twee vertrekken vormen één geheel. Achter een andere deur vindt u de nieuwe meterkast. Ook is hier de gestoffeerde opgang naar de bovenverdiepingen.

De deur naast de trap leidt u naar de woonruimte, waar het licht van voor naar achter vrij spel heeft. Hier ligt een massief eiken vloer, bewerkt met een white wash. De muren zijn gespachtelputzt en het plafond is gestuct. Deze ruimte vormt een mooie basis voor veel woonplezier.

In de moderne open keuken kan zowel de functionele als de hobbykok zich uitleven. Er is veel kastruimte en alle apparatuur is aanwezig om het u aangenaam te maken: vaatwasser op hoogte, combimagnetron, oven, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en een close-in boiler voor snel heet water. Heeft u graag een grijpvoorraadje boodschappen in huis? Er is een vaste kast op een aantal stappen afstand in de woonkamer.

1e verdieping
Boven wacht u een verdieping met een optimale indeling. Hier zijn twee royale en een bescheiden slaapkamer, alle drie netjes verzorgd. De moderne badkamer is ronduit lux te noemen, met een ruime inloop(stort)douche, een dubbele wastafel met badkamermeubel en een spiegelwand. Ook hier is een zwevend toilet.

2e verdieping
Op zolder is nog alle ruimte. Op deze verdieping zou u een extra slaapkamer kunnen maken. De voorzolder is door het tuimelraam bovenaan de trap lekker licht. Op dit gedeelte van de zolder is de wasmachineaansluiting. Ook staat hier de Cv-ketel opgesteld. Achter een scheidingswand treft u een slaapkamer van mooi formaat, sfeervol onder het schuine dak, waar ook een tuimelraam voor de lichtinval zorgt.

Buiten
Met de achtertuin op het zuiden kunt u het hele jaar volop genieten van de zon. Via de tuindeur in de kamer staat u hiermee rechtstreeks in contact. En mocht de zon u te veel worden, dan kan het elektrisch zonnescherm boven het terras voor schaduw zorgen.

Het kunstgrasveldje behoeft slechts af en toe een veegbeurtje met de bezem en geeft uw tuin toch kleur. De tuin is diep en onderhoudsvriendelijk, zo heeft u wel de lusten maar nauwelijks de lasten. Op de achtergrens staat een vrijstaande stenen berging en via een ‘achterom’ kunt u in en uit, bijvoorbeeld met uw fiets.

Buurt
In de punt van de Jachtlaan en de Prins Willem-Alexanderlaan, waar ooit de zeepfabriek van De Haas & Van Brero stond, ligt het zogenoemde ‘witte dorp’. Dit wijkje werd in de jaren 80 gebouwd en is inmiddels volwassen. Hier vindt u nu volgroeid groen en nog steeds lekker veel rust en speelgelegenheid. Op de fiets bent u snel op de Asselsestraat voor een boodschap of in het stadscentrum om te winkelen of uit te gaan. Wilt u de stad uit? Dan is het station op een prima fietsafstand en de A1 is met de auto soepel en snel te bereiken. Vanuit deze woonplek zijn ook recreatie- en sportmogelijkheden volop dichtbij te vinden.

Wetenswaardigheden
• Heteluchtverwarming Brink (2007)
• Intergas CV-ketel
• Begane grond voorzien van dubbel glas
• Het huis is in 2018 extern geschilderd
• De badkamer is in 2014 geïnstalleerd
• De keuken is in 2012 ingericht

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.