Omschrijving

Elke dag, elk seizoen een nieuw panorama. U bekijkt het vanuit dit comfortabele appartement op de vierde verdieping. Binnen heeft u alles bij de hand, maar ook daarbuiten is alles dichtbij. De lift stopt bij uw voordeur, het centrum, het station zijn dichtbij, uw auto parkeert u in het souterrain. Kortom, dit appartement heeft u heel veel te bieden.

De woning
Vanuit een verzorgd trappenhuis bereikt u de voordeur. Daarachter komt u in een L-vormige hal. Links van u is het gastentoilet, in lichte kleur betegeld, met zwevend toilet en fontein. Daarachter de deuren van de meterkast en de vaste kast waarin de CV-combiketel is geïnstalleerd. Aan de overkant is de badkamer, sfeervol en praktisch, compleet ingericht met tweede toilet, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. Dit deel van de hal brengt u aan het einde naar een ruime slaapkamer, met groot glasoppervlak en daarom veel licht. Frisse lucht laat u hier volop binnen via de buitendeur die naar het balkon leidt.

Teruggekomen in de hal, loopt u linksom naar het volgende deel van de woning. De eerste ruimte die u tegenkomt, is de tweede slaapkamer, kleiner dan de eerstgenoemde maar ruim genoeg voor allerlei invulling, waaronder als slaapkamer. Ook hier heeft u een toegangsdeur naar het balkon.

Verderop in de hal komt u de ruime woonkamer binnen. Dit is echt iets bijzonders. De halfronde gevel vol vensters, zorgt voor breed en ver uitzicht, wat een ruimtelijk gevoel! Alleen wanneer u in de keuken werkt is dit panorama even uit uw zicht. Deze keuken staat in hoekopstelling en is voorzien van moderne gemakken als een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. Achter de deur in de keuken schuilt nog een verrassing. Hier is een bijkeuken waarin ruim plaats is voor uw wasmachine, vriezer, misschien een extra koelkast, bergruimte voor uw keukenmachines, vazen, stofzuiger, vult u zelf maar aan.

Balkon
De speelse architectuur van dit appartementengebouw levert u niet alleen een prachtig uitzicht op, ook het balkon heeft een bijzondere vorm. U kan dit balkon van drie kanten bereiken, vanuit beide slaapkamers en de woonkamer. Het is ruim genoeg om met meerdere mensen volop van te genieten en met de zon vanuit het westen, kan dat ’s zomers nog tot laat.

Souterrain
In het souterrain van onder uw woning heeft u een berging voor uw fiets(en) en in de grote parkeergarage zijn twee(!) parkeerplaatsen tot uw beschikking.

Buurt
Het centrumdeel van Apeldoorn dat aan het Apeldoorns Kanaal is gelegen, is de laatste decennia volop ontwikkeld en ook de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan was onderdeel van dit geheel. U woont hier heel centraal, aan een ventweg, een hoofdweg en het Apeldoorns Kanaal en dat maakt dat u ook heel ruimtelijk woont. Aan de overkant van het water vindt u supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen, daarachter het trein- en busstation en een klein stukje verder het winkel- en uitgaanscentrum van de stad. U geniet daarmee alle voordelen van wonen in het centrum, terwijl u vanuit de parkeergarage onder uw huis heel snel de uitvalswegen bereikt.

Wetenswaardigheden
• Het hele huis is voorzien van een lichte vloerbedekking.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.