Omschrijving

De ruimte van een jaren zeventig woning, gecombineerd met modern comfort en duurzaamheid (energielabel A+), dat is waar deze fijne tussenwoning voor staat. U heeft plezier van veel lichtinval en vrij zicht aan de voor- en de achterkant. In de Apeldoornse Winkewijert woont u in een buurt waar kinderen heerlijk kunnen buitenspelen. Kortom, hier treft u volop woonplezier!

Achter de voordeur wacht de hal u op die u verder het huis in leidt en waar ruimte is voor uw garderobe. U passeert vervolgens de moderne toiletruimte met zwevend closet en fontein, de trap naar de verdiepingen, de kelderkast – tevens meterkast – en een schuifdeur naar de woonkamer. De sfeervolle, marmeren vloer leidt u door tot in de moderne keuken. Deze is zo goed als nieuw en helemaal volgens de laatste technieken, materialen en kleurstellingen; met composiet aanrechtblad, een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Een elektrische boiler zorgt voor direct warm water, dat werkt wel zo prettig. Al met al is hier gewoon alles klaar voor jarenlang kokkerellen.

De keuken heeft een buitendeur naar de achtertuin, eentje die waarschijnlijk uw dagelijkse achterdeur wordt. Ook is hier een doorgang naar de woonkamer. Dit is een echte leefruimte, waar plaats is voor zowel een eet- als een zithoek, verbonden door een sfeervolle schouw en een warme lamelparketvloer. Deze ruimte heeft licht schilderwerk en door de grote ramen valt aan de voor- en de achterkant niet alleen veel daglicht binnen, u heeft vanuit de voorkamer ook vrij uitzicht.

1e verdieping
Boven gekomen ziet u op de overloop de deuren naar een vaste kast, een nette badkamer en drie slaapkamers van goed formaat. Twee van deze slaapkamers hebben een vaste kast en één daarvan heeft een deur naar een balkon aan de achterkant van het huis. De ramen van de kamers hebben een flink formaat en dat levert ook hier veel licht op. Wordt het u te licht of te warm? Dan zorgen de elektrische rolluiken aan de achterkant van het huis voor afscherming van het zonlicht. De badkamer is heel compleet ingericht, met een zwevend closet, vaste wastafel, douche en designradiator. Ook is hier een wasmachineaansluiting.

2e verdieping
Op zolder aangekomen, zal de ruimte u verrassen. De overloop is zo ruim dat u hier wellicht nog een extra kamer wilt maken. De wasmachineaansluiting geeft u de keus: hier wassen of in de badkamer. Het kan allebei. Verder is op deze verdieping de cv-ketel geïnstalleerd en zijn hier twee volwaardige slaapkamers; één met Velux dakraam en één met een grote dakkapel (ook voorzien van elektrische rolluiken voor de dagen waarop u de warmte buiten wilt houden).

Buiten
Aan de voorkant van het huis is een speelveld met een sportplein waar kinderen dagelijks plezier van hebben. Het geeft u ook dat vrije uitzicht en een ruimtelijk gevoel. Het trottoir en de voortuin zorgen voor afstand tot de klinkerweg.

De tuin op het zuiden is nog niet zo lang geleden aangelegd en biedt u prettig veel privacy. Als u dat wilt, kunt u hier elk zonnestraaltje oppikken, maar wordt het u te gek, dan is het fijn zitten onder het elektrische zonnescherm dat over de hele breedte van de achtergevel is gemonteerd. Achterin de tuin staat een stenen berging met pannendak; bergruimte voor uw tuingereedschap, fiets etc. Ook leidt de achtertuin naar een achterom, waarmee u uw huis en tuin via een pad aan de achterkant kan bereiken.

Buurt
Dit wijkje ligt strategisch tussen de Aluminiumweg en de Arnhemseweg. Dat betekent dat in de buurt alleen bestemmingsverkeer komt en u via deze twee uitvalswegen snel de wijk in en uit bent. Door z’n ligging tegen Apeldoorn-Zuid aan, heeft de Winkewijert nog meer te bieden. Diverse speciaalzaken en winkelpleinen vindt u op fietsafstand. Zo kunt u fietsend al uw boodschappen vinden. Ook scholen en sport- en recreatiemogelijkheden zijn dichtbij. Bovendien fietst u in een klein kwartier naar het centrum of het station van Apeldoorn.

Wetenswaardigheden
– Alle aanpassingen zijn gedaan sinds 2016
– Dit huis is helemaal voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en HR++ glas
– 9 zonnepanelen
– 3-fase netaansluiting (3x25A)
– Compleet gereviseerde cv-ketel die jaren mee kan
– De keuken is in september 2022 vernieuwd
– Schilderwerk buiten in 2023 uitgevoerd
– De tuin is in 2020 aangelegd
– Op afstand bedienbare elektrische rolluiken aan de hele zuidkant
– Overname garagebox (huur) is bespreekbaar

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.