Omschrijving

Stads wonen! Dat kan in dit karakteristieke huis met flink wat vierkante woonmeters. Het staat in het hart van Apeldoorn, op een gecombineerd perceel met twee woonbestemmingen. Is uw interesse gewekt? Dan is het goed te weten dat u ook het aangrenzende huis (bewoond) kan kopen, of dat u het eerste recht van koop afspreekt.

Voorwoning
Huisnummer 4B is de woning aan de straatkant van het perceel. Het huis is helemaal gerenoveerd en staat klaar om afgewerkt te worden zoals u dat wenst. Dat ziet u direct als u via de robuuste voordeur het huis binnenkomt. Hier herkent u de jaren dertig bouwstijl in de klassieke trapopgang en de ruime hal. De hal geeft u toegang tot de toiletruimte, de meterkast, een vaste kast, het overdekte buitenterras en natuurlijk het woongedeelte van het huis.

De erker, een nis, de vele kozijnen, de schouw en de openslaande deuren naar het terras in de voortuin maken van de woonkamer een sfeervolle ruimte. Via een toog loopt u door naar de achterkant van de woning, waar een hobby-/speel-/werkruimte is voorbereid en waar ook de deur is naar de kelder van het huis. Daarachter is alle ruimte om een leefkeuken in te richten. En ziet u de grote glazen schuifpui? Daarmee betrekt u buiten bij binnen en andersom. Ook is aan deze kant van het huis een bijkeuken voorbereid, met buitendeur naar de tweede oprit.

1e verdieping
De eerste verdieping zit vol mogelijkheden. Drie slaapkamers zijn hier ingedeeld, waarvan één met een inloopkast en vaste wastafel, één met een schuifpui naar het dakterras en één van bescheiden formaat met dakkapel en deur naar dat zelfde dakterras. Inderdaad, dit is het derde(!) terras dat bij dit huis hoort. De badkamerruimte op deze verdieping kan nog naar eigen smaak worden geïnstalleerd. Ook kunt u hier de CV-installatie aftimmeren.

2e verdieping
De zolder bestaat uit een voor- en een achterdeel, net als de rest van het huis. Er is een grote vliering boven het achterste deel en een vaste, authentieke trap naar een overloop en slaapkamer boven het voorste gedeelte. Deze zolderkamer is netjes afgewerkt, heeft een vaste wastafel en veel bergruimte. Door het gevelraam en de dakkapel valt hier lekker veel licht binnen.

Buiten
Naast de beide opritten en de terrassen, kunt u plezier hebben van de voortuin, die door de heg veel privacy heeft. De oprit naar de achterdeur gebruikt u waarschijnlijk dagelijks. Daar is altijd plaats voor uw auto. Aan de andere kant van het huis is de oprit die leidt naar de voordeur en het overkapte terras. Deze oprit is direct ook het pad dat leidt naar het achterperceel, daarom zal hier een recht van overpad gelden voor de achterburen. De grote garage achter het terras wordt separaat te koop aangeboden.

Buurt
Wilt u genieten van alles wat Apeldoorn te bieden heeft? Niet voor niets woont u hier in een wijk met beschermd stads- en dorpsgezicht. Vanuit deze sfeervolle en rustige oud-Apeldoornse straat is werkelijk alles dichtbij; van theater en bibliotheek tot eetgelegenheden, uitgaansgebied en winkelcentrum, u wandelt er zo naartoe. Deze centrale locatie in de stad zorgt ervoor dat u overal snel ter plekke bent en via de mooie Loolaan en Kerklaan kunt u vlot alle kanten uit.

Wetenswaardigheden
– (Ver)bouwer van het huis staat u graag bij in uw plannen voor de afbouw
– Straat onder beschermd stads- en dorpsgezicht
– Het huis is helemaal voorzien van dubbel glas
– Begane grondvloeren zijn betonnen vloeren met vloerisolatie
– Eerste verdieping heeft gedeeltelijk betonnen vloeren
– Ook de garage kunt u kopen, 9 meter diep met smeerput. Deze is niet bij de prijs van het huis inbegrepen
– Dit perceel heeft twee woonvergunningen en wordt nog formeel opgesplitst
– Eén van beide opritten deelt u met de achterburen, hiervoor wordt een recht van overpad opgesteld

Ook interesse in de achterwoning?
Deze woning wordt bewoond door de huidige eigenaren van beide huizen. Mocht u overeenkomen ook dit deel te kopen, dan zullen zij het achterhuis met bijbehorende tuin huren. De achterwoning (2015) is een volwaardig huis, volledig ingericht en in gebruik, met hal, meterkast, toiletruimte, washok, CV-installatie, woonkamer met schuifpui en lichtkoepels, halfopen keuken, moderne badkamer, twee slaapkamers beneden en een slaapkamer boven. De makelaar vertelt u er graag meer over.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.