Omschrijving

Een uitgebouwde middenwoning in het gezellige Rivierenkwartier van Apeldoorn, zo compleet gemoderniseerd dat u alleen nog hoeft te verhuizen en in te richten. Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Kom gewoon eens kijken in dit ruime, warme thuis.

Achter de voordeur krijgt u direct een indruk van de totale afwerking. De hal is in een lichte kleur gestuct en netjes afgewerkt. Direct aan uw linker hand ziet u de toiletruimte die is betegeld in natuurlijke tinten en waar een zwevend toilet is geïnstalleerd. De eikenhouten vloer in de hal leidt u verder, voorbij de trapopgang – met daaronder een praktische vaste kast, naar de kamerdeur.

Nu komt u binnen in een nis. Deze is nu ingericht als speelruimte, maar hiervoor kunnen meerdere bestemmingen van pas komen. Deze open ruimte maakt onderdeel uit van de woonkamer die licht is en ruim; een fijne plek voor huiselijke gezelligheid.

De achterkamer maakt deel uit van de uitbouw van het huis. Hier is een flinke eetkamer, gecombineerd met een strakke, moderne keuken. Dit kunt u met recht een woonkeuken noemen. Het heeft alles wat u wenst: sfeer, ruim plaats voor een flinke eettafel, comfortabele vloerverwarming, een luxe spoeleiland, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron, oven, 5-pits gasfornuis en een luxe afzuigsysteem. Ook vindt u in deze moderne keuken de deur naar de tuin.

1e verdieping
Bovengekomen wacht u een efficiënt ingerichte verdieping, met drie volwaardige slaapkamers, waarvan één met een elektrisch rolluik en drie vaste kasten en een één met een vaste kast. Door de grote raampartijen valt er veel licht in alle slaapkamers. Ook op deze verdieping is de afwerking licht en modern. De badkamer is bescheiden van formaat en een plaatje om te zien! U kunt hier genieten van een (regen)douche, modern wastafelmeubel en designradiator. Ook hier is gekozen voor tegelwerk in warme, natuurlijke kleuren.

2e verdieping
Via een nieuwe trap loopt u naar de tweede verdieping, waar op de voorzolder de CV combiketel geïnstalleerd staat. Ook is hier de wasmachineaansluiting. Een flinke dakkapel zorgt voor een grote, lichte zolderkamer en veel bergruimte. De zolder heeft hiermee echt veel te bieden.

Buiten
Direct aan het huis staat een heerlijk grote veranda met daaronder een ruim terras. Deze veranda zal een groot onderdeel zijn van uw buitenplezier. De tuin ligt op het zuiden. Het heeft een gazon van kunstgras en een tuinpad dat u leidt naar de stenen berging op de achtergrens van uw tuin. Via deze berging heeft u toegang tot een pad; uw ‘achterom’.

Buurt
Het Rivierenkwartier heeft zo haar eigen Apeldoornse sfeertje. U merkt al snel of u zich hier thuis voelt. Met een diversiteit aan scholen, recreatievoorzieningen en winkels vindt u alles wat nu nodig heeft in de buurt. Extra pluspunt vanaf deze plek is dat u vrijwel direct aan het Zuiderpark woont. Daar is veel te beleven, maar u kunt er ook de rust opzoeken. Zo tussen de Arnhemseweg en de Kayersdijk kunt u snel alle kanten op; naar het stadscentrum of juist naar de buitenwijken, de omliggende dorpen of de snelwegen die u verder het land in leiden.

Wetenswaardigheden
• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas
• Het grootste deel van het schilder-, tegel- en installatiewerk is zo goed als nieuw
• De eiken vloer is doorgelegd over de hele begane grond
• Op de vloeren van de eerste en tweede verdieping ligt laminaat.

LET OP: HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.