Omschrijving

Modern afgewerkt voormalig vierkamerappartement met twee balkons gelegen op de 3e (bovenste) etage met een vrij uitzicht over het Zuiderpark.

Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++). Intern gemoderniseerd, uitgevoerd in lichte tinten en voorzien van centrale verwarming. De voormalige derde slaapkamer is bij de woonkamer aangetrokken, waardoor er nu over de volle breedte een woonkamer ingericht is met een zit- en een eetkamer.
Het kleinschalige appartementengebouw omvat in totaal 21 woningen en kent een opdeling per zeven appartementen. Elke groep van zeven appartementen heeft een eigen afgesloten entree met intercominstallatie en een eigen berging met individuele boxen in de onderbouw. Dit benadrukt het kleinschalige karakter en creëert meer intimiteit en privacy in het complex. De servicekosten bedragen € 168,- per maand en de vereniging van eigenaren is financieel gezond.

Het Zuiderpark biedt speel- en ontspanningsmogelijkheden en is afwisselend aangelegd met bomen, struiken, grasvelden, een voetbalveld en een skatebaan.
De Albardastraat is een rustige weg met voldoende parkeergelegenheid, die bijna uitsluitend wordt gebruikt door bestemmingsverkeer. Gunstig gelegen op loop-/fietsafstand van diverse winkels, scholen, de bibliotheek, sport- en spelmogelijkheden. De snelwegen A50 en A1 zijn binnen enkele (auto)minuten aan te rijden.

Indeling: Via de beveiligde entree met intercominstallatie en het trappenhuis is het appartement bereikbaar. De royale hal met garderoberuimte is het middelpunt van het appartement en biedt toegang tot de diverse vertrekken, de toiletruimte, meterkast en de kast met de Vaillant Thermocompact HR combiketel (2010).

De royale woonkamer biedt ruimte voor een gezellige zitgroep. De eetkamer is royaal van opzet met voldoende ruimte voor een 6-8 persoons eettafel en een eetkamerkast. De eetkamer wordt middels een moderne, strakke toog verbonden met de woonkamer. Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het oosten en geeft de mogelijkheid om in het voorjaar en de zomer heerlijk buiten te ontbijten. Vanaf dit balkon én vanuit de eetkamer en woonkamer kijk je fraai uit over het Zuiderpark.

Functionele keuken met een 4- pits keramische kookplaat, oven, afzuigunit, onderbouw koelkast. Het aanrecht en keukenkasten zijn geplaatst in een rechte opstelling. Tevens is er een grote inbouwkast. Het balkon aan de achterzijde van de keuken heeft een vrij uitzicht over de groenvoorzieningen.

De grote slaapkamer met draai/kiepraam en een royaal venster kijkt vrij uit over het gazon en achterliggend groen. Er is ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kast.

De tweede slaapkamer is aan dezelfde kant gelegen en thans in gebruik als studeerkamer. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. (extra groepen in de meterkast zodat ze gelijktijdig kunnen draaien)

De badkamer is deels betegeld en heeft een mooie doucheruimte voorzien van een thermostaatkraan en een wastafelmeubel met spiegel en verlichting. In de badkamer bevinden zich tevens een designradiator, wasmachine-aansluiting en ventilatie.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Spreekt het appartement je aan? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Je bent van harte welkom.
Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.