Omschrijving

Een ruimtelijk en transparant appartement! Kom gewoon eens kijken wat we daarmee bedoelen. Dit vierkamerappartement is gelegen op de eerste verdieping tussen het groen en een woonwijk. Het heeft alles te bieden voor compleet woongeluk.

Binnengekomen
Achter de voordeur wacht een centrale hal je op. Hier vind je de meterkast en de toegang tot alle vertrekken. Allereerst is er de keuken aan je rechter hand. Deze is licht en modern, met ruimte voor een bescheiden eettafel. Het zonlicht heeft hier ruim baan door het raam en je hebt hier gemak van een prettig werkblad, ruime bergruimte en apparatuur als een fornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Ook is hier de boiler geïnstalleerd.

De hal leidt je verder de woning in, naar twee bescheiden maar volwaardige slaapkamers die uitkijken over de parkeerplaats, met daarachter groen. Dat dit appartement bijzonder efficiënt is ingedeeld, blijkt wel als de hal een hoek maakt. Zo passeer je eerst de deur naar het toilet, modern ingericht met zwevend toilet en fontein. Daarnaast is de badkamer. Ook deze is helemaal van deze tijd, met een douche en een wastafel met wastafelmeubel. De volgende deur die je passeert, is die van een vaste kast, waar de wasmachine en de -droger kunnen draaien. Zo’n vaste kast kan ook goed van pas komen als bergruimte.

Inmiddels ben je aan de voorkant van het appartement gearriveerd. Hier is een ruime, lichte kamer met dubbele deuren met veel glas naar de woonkamer. Daarmee is deze ruimte multifunctioneel te gebruiken. Je kunt zo doorlopen naar de woonkamer die groot genoeg is voor zowel een zit- als een eethoek. Deze twee ruimten kijken uit over het balkon, over de straat vol groen richting huizen. Dat groen zorgt in de zomer voor een prettige beschutting.

Als je nu doorloopt, terug naar de hal, heb je werkelijk de woning rond gelopen. Mooi detail op deze plek is de glazen wand tussen de leefruimte en de hal. Dat geeft deze woning dat transparante, ruimtelijke karakter waarover we het al hadden.

Buiten
Het balkon is zo breed als de hele breedte van de woning, waar je nog tot laat de zon vangt. Zo kan je heerlijk van buiten genieten. Je auto parkeer je voor of achter het complex, daarvoor is genoeg gelegenheid. Bovendien is parkeren gratis.

Het gebouw
Dit appartement is op de eerste verdieping van een zg. portiekflat. In dit geval houdt dat in dat je de voordeur beneden deelt met 5 andere bewoners. Het trappenhuis is netjes verzorgd en biedt op elke woonlaag twee voordeuren en twee bergingen. Ook beneden op de begane grond is voor elke woning een berging. Dat is ideaal om je fiets in te stallen en bijvoorbeeld seizoensspullen in op te bergen. Je hebt dus twee bergingen tot je beschikking, dat is wel zo prettig.

Buurt
Als je aan de Trekvogelweg woont, zie je vooral veel fietsers en wandelaars aan je voorbij komen. Het zijn buurtbewoners op weg naar werk of school. Zelf ben je van hieruit in een wenk waar je zijn wilt. Voorzieningen en twee grote supermarkten vind je om de hoek, het centrum van Amersfoort is op tien minuten fietsen en de A28 en de A1 zijn uitstekend bereikbaar. Zoek je de stilte? Dan wandel je in een minuut het waterwingebied in.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.