Omschrijving

WELKOM THUIS IN DE ERASMUSSTRAAT 57, AMERSFOORT
Stel je voor: je komt thuis na een drukke dag, parkeert je auto gemakkelijk in de buurt en loopt naar je eigen eengezinswoning in de rustige wijk Zielhorst. Je opent de deur en stapt jouw huis binnen. Dit is Erasmusstraat 57 in Amersfoort, een huis waar je direct in kunt.

EEN HUIS OM VAN TE HOUDEN
Deze woning uit 1988 heeft alles wat je nodig hebt en meer. Het huis heeft een mooie erker aan de voorzijde. 4 slaapkamers (5 mogelijk), 2 goede dakkapellen. Een ruime woonkamer, voorzien van een laminaatvloer, stukwerk en een kunststof pui met openslaande deuren. Een nieuw aangelegde en zonnige achtertuin op het noordwesten met stenen berging en achterom geven zonneschijn tot in de late uurtjes. De open hoekkeuken is vanwege de erker extra ruim; je kunt perfect een grote eettafel kwijt.

SLAAP LEKKER
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers van verschillende groottes, allemaal met een laminaatvloer. De lichte badkamer, volledig vernieuwd in 2013, is uitgerust met een douchecabine, toilet en wastafel. De tweede verdieping biedt een ruime voorzolder met opstelling wasmachine en Nefit HR ketel (2014) en een vierde slaapkamer, voorzien van dakkapellen (2017) aan zowel de voor- als achterzijde. De screens / rolluiken zijn in 2021 geplaatst.

ZIELHORST: DE WIJK DIE JE THUIS NOEMT
Zielhorst is een groene wijk die je ook snel als thuis zult beschouwen. Met een buurtpark, park Schothorst en winkels om de hoek, NS station Schothorst, scholen en kinderdagverblijf op loopafstand en uitvalswegen dichtbij, is de locatie ideaal.

DUURZAAM EN COMFORTABEL
Met hardhouten en kunststof kozijnen grotendeels voorzien van HR beglazing, een Nefit HR-combiketel uit 2014 en een energielabel A, is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Het afgelopen contractjaar is er slechts 537 m3 gas en 1566 kWh elektra verbruikt.

KOM SNEL KIJKEN
De Erasmusstraat 57 in Amersfoort is een huis waar je zo in kunt. Met 111 m2 woonoppervlakte, een zonnige achtertuin op het noordwesten en ruime parkeermogelijkheden bij het huis, is het de perfecte plek om je thuis te noemen. Mis deze kans niet en kom snel kijken!

EIGEN WEBSITE EN BEZICHTIGEN
Deze woning heeft een eigen website waarop we meer informatie tonen dan dat er op Funda staat. Download de brochure en klik op de link om naar de website te gaan!

Wil je een afspraak maken? Je bent uiteraard van harte welkom! Op internet kan je al veel bekijken, maar de beste indruk van een huis krijg je natuurlijk gewoon tijdens een echte bezichtiging. Je plant samen met ons een persoonlijke en informatieve rondleiding, zodat jij op je gemak het huis kunt bekijken en ervaren.

BEN JIJ BENIEUWD OF JE DE STAP NAAR DIT HUIS KAN ZETTEN?
Moet je het oude huis nog verkopen? Sjoerd Vlaming of Willeke van Munster komt graag een keer gratis en vrijblijvend langs om de actuele waarde in te schatten, zodat je direct weet of je deze stap naar het nieuwe huis probleemloos kan zetten. Voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Vlaming Makelaardij. Wij zijn je graag van dienst!