Omschrijving

Comfortabel, energiezuinig en gasloos. Met die trefwoorden beginnen we als we u laten kennismaken met deze middenwoning aan de rand van Achterveld. U thuis voelen in deze woning zal waarschijnlijk als vanzelf gaan. Pakt u maar vast uw spullen in, hier is het zó voor elkaar dat u alleen nog hoeft te verhuizen.

Komt u binnen! Achter de voordeur krijgt u de eerste indruk. De hal is licht en fraai afgewerkt, met achter de voordeur ruimte voor uw garderobe, een toilet in moderne en warme kleurstelling, met zwevend toilet met fontein. Ook zijn hier in de hal de meterkast en de trap naar de bovenverdiepingen.

Volgt u de pvc-vloer met lichte houtprint, dan komt u aan in de woonkamer. Hier geeft de waterdamphaard (gaat mee) extra sfeer aan de ruimte. Dat maakt de gezelligheid aan de zithoek compleet. De zithoek krijgt licht vanaf het grote kozijn in de achtergevel, waarnaast de tuindeur is; uw doorloop naar de tuin en waar u op een zonnige dag de buitenlucht binnen kan laten.

Aan de andere kant van deze leefruimte is de keuken, met daar tussenin ruimschoots plaats voor een eettafel. Dit is niet alleen een logische plek ten opzichte van de keuken, u kan er bovendien genieten van de nabijheid van de haard. Verstopt achter een deur speelt de vaste (trap)kast een hele praktische rol in het geheel.

De open hoekkeuken aan de voorkant van het huis heeft een mooi formaat en is opgesteld in moderne kleuren, materialen en apparatuur. U heeft dagelijks gemak van een afzuigkap, een luxe (Boretti) fornuis, een vaatwasser en een koelkast met vriezer. En terwijl u werkt in de keuken, heeft u zicht op wat er op straat gebeurt.

1e verdieping
Bovengekomen via de witgelakte trap, vindt u op de eerste verdieping drie prettige slaapkamers. Ook op deze verdieping loopt de lichte vloer in één geheel over van de overloop naar alle kamers. De vierde ruimte is de badkamer. Ook hier is alles licht en toch warm ingericht en met een inloopdouche, zwevend toilet, wastafel, designradiator en vloerverwarming is alle comfort hier aanwezig.

2e verdieping
En wat denkt u te gaan doen met deze open zolder? Gebruikmakend van het dakraam is hier van alles mogelijk. Op de zolder is bovendien een washok ingericht, de warmtepomp is hier geïnstalleerd, net als het ventilatiesysteem (WTW) en de omvormer van de zonnepanelen op het dak.

Buiten
Met een tuin op het zuidoosten vangt u een groot deel van de dag de zon. Hier kunt u genieten van een fraai aangelegd geheel, voor uw privacy omringd door houten schuttingen. Wordt de zon u te veel op het terras? Dan zorgt het zonnescherm voor beschutting. Op de achtergrens is een houten berging voor bijvoorbeeld uw fietsen en/of uw tuingereedschap. Die berging is goed bereikbaar via een achterom.

Buurt
Op dit plekje hebben kinderen alle gelegenheid om buiten te spelen. U geniet van de rust en de ruimte, terwijl u met uw buren samenleeft in een betrekkelijk nieuwe woonwijk. Achterveld heeft een supermarkt, basisscholen, sportaccommodaties en -verenigingen, horeca en dorpse gezelligheid. Kortom, dit kleine dorp heeft verrassend veel te bieden voor een sociaal en actief (dorps)leven. Tegelijkertijd woont u hier tussen Leusden en Barneveld op een mooie, centrale plek in het land. De A30, de A1 en de A28 leiden u waar u maar naartoe wilt.

Wetenswaardigheden
• Energievoorziening vanuit 11 zonnepanelen.
• Vloerverwarming verwarmt de begane grond en de eerste verdieping.
• Op de eerste verdieping houden horren eventuele insecten buiten
• Dit huis heeft houten kozijnen met HR glas.
• Een warmtepomp voorziet het huis van warmte en warm water.