Aankoopmakelaar

Meezoeken, meekijken, meeleven
Bent u op zoek naar een huis in of om Apeldoorn? Of heeft u er misschien al één op het oog? Wij kunnen voor u optreden als ‘aankoopmakelaar’. Wat dat inhoudt? Kort gezegd zoeken, kijken en leven wij met u mee in de speurtocht naar het huis dat bij u past. Wij stellen de juiste vragen in de juiste fase van het traject en brengen kennis en ervaring in bij uw besluitvorming.

Vragen en antwoorden
We beginnen met vragen aan u. Zo leren wij u en uw wensen kennen. Dat is een belangrijk startpunt. Als het moment van bezichtigen gekomen is, dan gaan we natuurlijk met u mee. Wij zorgen ervoor dat op al uw vragen antwoorden komen. Daarnaast zullen wij gerichte vragen hebben voor de verkoper of zijn/ haar makelaar. Met onze kennis en ervaring kunnen wij kritisch voor u luisteren naar de antwoorden.

Bij twijfel niet doen
Omdat wij weten wat uw wensen zijn, kunnen wij met u meedenken in de mogelijkheden van een huis. Kan er iets gecreëerd worden om aan de wensen te voldoen? Staat de prijs in verhouding tot de kwaliteit en het potentiële woonplezier? Alleen met een gerust hart kunt u kopen. Of u koopt niet natuurlijk, want voor de aankoop van een huis geldt altijd: ‘bij twijfel niet doen’. Dan zoeken we gewoon samen verder.

Het hoofd koel houden
U kunt allerlei rationele overwegingen noemen waarom u zou kiezen voor een huis. Toch blijkt uw uiteindelijke keuze een emotionele te zijn. Dat is prima, u wilt zich immers helemaal thuis voelen in uw eigen huis. Daarom houden wij voor u het hoofd koel. Wij houden het complete plaatje in beeld: de juiste plek, de juiste woonruimte, de juiste papieren, de staat van onderhoud, de te verwachten kosten. En als het allemaal klopt, volgt het koelbloedige samenspel van onderhandelen. Wij nemen u aan de hand, adviseren u en treden voor u op uit uw naam.

Contact